De toekomst van crypto -financiering

In toenemende mate komt crypto -financiering de banksector binnen. Het biedt veilige investeringen en snelle transacties. Het geeft ook mensen die geen traditionele toegang hebben tot bankrekeningen een kans om deel te nemen aan deze transacties.

Deze nieuwe soorten financiële diensten worden echter bekritiseerd vanwege het gebrek aan regelgeving en beveiliging. Sommige landen hebben cryptoassets verboden en anderen hebben alle vormen van omgang met de digitale valuta’s gestopt.

Sommige innovators zeggen dat crypto financiële inclusie bevordert en de economische ontwikkeling bevordert. Deze argumenten zijn echter controversieel.

De wereldwijde cryptomarkt wordt gewaardeerd op $ 3 biljoen. Het is een complex ecosysteem, met bedrijven variërend van vaag bekend tot science-fiction-achtig.

Sommige mensen geloven dat de toekomst van crypto -financiering een paradigmaverschuiving in regelgeving zal omvatten. Uit een onderzoek van het Pew Research Center bleek dat 16% van de Amerikanen cryptocurrencies heeft gebruikt lees over de beste cryptowallets. Dit omvat consumenten die een ongewoon hoog rendement op hun bezit verdienen.

Het gebrek aan regelgeving in de crypto -industrie heeft veel crypto -bedrijven ertoe aangezet om de regering te lobbyen voor wetgeving. Crypto -bedrijven gaven US $ 5 miljoen uit in de eerste negen maanden van 2021.

De Federal Reserve heeft verklaard dat het niet van plan is om cryptocurrencies in de VS te verbieden te verbieden Begin september zal de Fed een rapport uitbrengen over de digitale dollar. Onder de belangrijkste kwesties zal het rapport de financiële risico’s van crypto -activa onderzoeken.

Hoewel sommige crypto -investeerders liquiditeit zoeken, zijn anderen op zoek naar manieren om onroerendgoedaankopen te beveiligen die worden ondersteund door cryptocurrencies. De beste strategie is om het in te stellen en te vergeten. Deze strategie helpt u om te investeren in een stabiel actief zonder zich zorgen te maken over korte schommelingen in de waarde van uw investering.

shares