Dreamhost Is De Afgelopen Jaren Uitgegroeid Tot Een Van De Betere Hosting Partijen Van Nederland

DreamHost staat bekend om zijn eigen manier van doen. Het gebruikt niet het standaard cPanel dat de meeste hosts gebruiken. Het heeft een volledig op maat gemaakt controlepaneel gebouwd dat u zult gebruiken om uw website te beheren. Als je al bezig bent geweest met hosting vergelijken zul je deze partij wel kennen.

Naast shared hosting en managed WordPress hosting, biedt DreamHost upgrades aan naar VPS en cloud hosting, evenals dedicated servers indien u deze ooit nodig mocht hebben.

Dreamhost Cloud Is Een Van De Sterke Punten Van Deze Partij

Wat echt de moeite waard is om op te merken is het uitstekende aanbod dat DreamHost heeft voor nonprofits: één gratis Onbeperkt gedeeld hosting plan (inclusief onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte sites en e-mailhosting) voor 501(c)(3) organisaties, plus een 35% korting op de suped-up DreamPress managed WordPress hosting. Dat is een fantastische deal.

hosting vergelijken

Je Kunt Gemakkelijk WordPress Hosten Op de Hosting Van Dreamhost

DreamHost is een andere van de drie aanbevolen hosts van WordPress, en bevat een aantal managed WordPress-hosting in zijn basis gedeelde plannen. Het biedt ook een beheerd plan met meer toeters en bellen dat DreamPress heet. Maandelijkse plannen onder de $3/maand zijn beschikbaar als u jaarlijks betaalt, $8/maand als u e-mail wilt toevoegen. Het heeft een industrie-leidende gratis proefperiode – een volledige 97-dagen geld-terug-garantie – en transparante prijzen die niet toenemen na uw eerste contract.

De Klantenservice Van Dreamhost Is Prima In Orde In 2019

De klantenservice is iets minder traditioneel: e-mailsupport is 24 uur per dag, 7 dagen per week, maar live chat is alleen tijdens kantooruren beschikbaar, en u moet eigenlijk $9,95 betalen om technische ondersteuning via de telefoon te krijgen. DreamHost noemt dit een “nominale vergoeding” – ik noem dit vervelend. Als je veel ondersteuning wilt terwijl je je site opzet, zou ik een andere host kiezen.

De Gratis Proefperiode Van Dreamhost Is Een Geweldige Kans

Dat gezegd hebbende, de gratis proefperiode is de langste in de business – 97 dagen. Gedeelde hosting plannen beginnen bij $ 2,59 / maand, en aangezien DreamHost niet promo prijzen doen, zal het niet springen nadat uw eerste contract is voltooid. Dit is een van de laagste hosting prijzen die er zijn, het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is om elke dollar te besparen.

shares